2023-01-31 11:56:39

Novi Erasmus projekt

Agencija za mobilnost i programe EU na temelju Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava za projektne prijedloge u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za 2022. g. za program Erasmus+ - Ključna aktivnost 1 za područje odgoja i općeg obrazovanja, rok 4.10.2022.  prihvatila je projektni prijedlog OŠ Vladimir Nazor Neviđane te odobrila bespovratna sredstava u iznosu od 11.290,00 eura. Ovo je druga uspjela prijava naše škole, pa tako nakon Erasmus projekta "Tate za pet" kreće i novi projekt "Budućnost na otoku". U okviru ovog projekta šest će djelatnika škole sudjelovati na edukacijama u više europskih zemalja. Nakon toga bit će održano ukupno pet radionica na temu poduzetništva. 

Teme radionica bit će vezane za promociju pet ključnih resursa otoka po našem mišljenju: 1. Promotivne aktivnosti, 2. Turizam, 3. Ribarstvo i pomorstvo, 4. Ljekovito bilje, 5.Maslinarstvo
Namjera nam je pokazati pozitivne primjere u zajednici. Način na koji uspješni pojedinci oblikuju svoj proizvod, kako ga prezentiraju na tržištu. Uz pomoć tečajeva koje će pohađati naši učitelji upoznat će se s poduzetništvom, projektnom nastavom, marketingom. Upoznat će načine kako temu poduzetništva prezentirati učenicima. Kako osmisliti kvalitetne radionice i razvijati interes kod djece.
 

Osnovna škola "Vladimir Nazor" Neviđane