2022-12-27 15:50:18

Božićna priredba 2022.

U četvrtak 22. prosinca proslavili smo Božić i završetak prvog polugodišta tradicionalnom Božićnom priredbom.

Kroz program su nas vodili učenica 6. razreda Nika Ostojić i učenik 7. razreda Paulo Kulonja.

Na početku božićnog programa ravnatelj Ivan Hrabrov, u ime djelatnika i učenika naše škole, pozdravio je goste.

Za početak naše male božićne čarolije poslušali smo Jerihonske zidine u izvedbi zbora uz pratnju učenice 8. razreda Barbare Blagdanić na gitari.

 


 

Najmlađi se najviše vesele Božiću, zato su naši prvašići svoju radost podijelili s nama pjesmom Raj se otvorio. Svoju božićnu čestitku poklonili su nam drugaši pjesmom Sretan Božić svakome i trećaši pjesmom Feliz Navidad. Radost Božića četvrtaši su nam prenijeli svojom plesnom točkom Božić dolazi.

 


Glazba u pozadini blagdana svaki susret ispunjava toplinom, ljubavlju i radošću. Naš poklon svim gostima u glazbenoj razglednici donijele su učenica 6. razreda Zlata Bačić i učenica 7. razreda Luce Ostojić izvedbom na tamburici te učenica 7. razreda Bruna Bačić na flauti. Svojom glazbenom izvedbom na klaviru darivala nas je i učenica 6. razreda Nika Ostojić.


Na kraju programa slijedila je zahvala svima koji su svojim dolaskom upalili svjetlo radosti u našim srcima i podijelili s nama radost Božića. U tom radosnom duhu pjesmom zbora prenijeli smo božićnu čestitku svima.


Do iduće božićne čarolije želimo vam BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNU NOVU GODINU!


Djelić ugođaja s priredbe pogledajte u galeriji fotografija OVDJE.


Osnovna škola "Vladimir Nazor" Neviđane